Ny dag–nye muligheter

31.mai var min siste arbeidsdag i Crayon. Etter 4 lærerike og flotte år i Crayon valgte jeg å bli selvstendig konsulent igjen. Jeg har vært det noen år tidligere også , og vet godt hva jeg går til. Jeg kommer også til å gjøre noe nytt og spennende – jeg har tatt på meg rollen som Digital Direktør i ClearChannel. Dette er en jobb jeg kommer til å bruke en del tid i – for å skape morgendagens interaktive digitale løsninger for utendørsreklame.

Videre vil jeg bli og se som instruktør og foreleser på Microsoft University i august og september – på infrastruktur tracket der. Jeg kommer også til jobbe med Crayon og Microsoft, så på mange måter vil det bli business as usual.

Siden 2009 har jeg av og på jobbet i Malaysia. De siste 9 månedene omtrent kun med Malaysia. Jeg kommer også til å videreføre dette, og regner med å bruke litt tid hvert år i Malaysia.

Så om du ønsker å benytte mine tjenester – for foredrag, kurs eller konsulent – ta kontakt Smile